Om

Avslappnande Massage för Kropp & Själ

Viksgårds Hälsobod

Avspänningsmassage är en behandling med lugna och lätta grepp. Jag börjar med rygg, skuldror, axlar, nacke och skalp för att sedan fortsätta med en skön och effektfull ansiktsmassage.

Behandlingen avslutas med vaggningsrörelser av hela kroppen.

Metoden påverkar hela kroppen och är ofta effektivt smärtstillande och rogivande.


Helkroppsmassage  utförs med knådningar, glidningar och tryck som löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig samt skön avslappning. Regelbunden massage håller borta trötthet och smärta i axlar, rygg och nacke. Du känner dig lugnare, mjukare och rörligare.


Halvkroppsmassage  utförs på samma sätt  som helkroppsmassage dock endast övre delen av kroppen (rygg, axlar, nacke, armar och händer) .


Ryggmassage är avslappnande och uppmjukande massage av rygg, skuldror, axlar och nacke. Massagen används i förebyggande syfte och mjukar upp stela och ömma muskler.


Ansiktsmassage löser upp spänningar och ger ansiktsmusklerna ett riktigt lyft. Många lider av huvudvärk, migrän och käkspänningar. En ansiktsmassage lindrar dessa symptom på ett snabbt och efektivt sätt. Stimmulansen som ansiktsmassage ger kan lösa upp muskelspänningar vilket kan göra att du blir av med huvudvärk, att du slutar bita ihop tänder eller gnissla tänder på nätterna.


Bindvävsmassage är en behandling som ökar blodgenomströmningen, frisätter slaggprodukter och sänker nervspänningarna i kroppen. Den hjälper musklerna att slappna av, lindrar muskelvärk, ledvärk, kronisk smärta och svullnader.


Muskelmassage frigör muskulaturen från spänningar och värk. Massagen ökar cirkulationen och förebygger stress och belastningsskador.


Helandemassage som kombineras med muskelmassage, bindvävsmassage och energibehandling (healing) är en metod som har använts av Hans Axelsson själv under många år.

Massagen sätter igång blodcirkulationen. Energidelen är den viktigaste och längsta delen av behandlingen. Man arbetar framförallt med energier i kroppen men i metoden ingår även behandling på energifältet runt kroppen.

När patientens energier balanseras och blockeringar i energiflödet släpper stimuleras kroppens egna läkande krafter. Stressrelaterande problem motverkas såväl mentalt som lokalt i kroppen.

Behandla Din Stress

De flesta av oss går omkring med spänningar i musklerna, speciellt i nacke, skuldror och rygg. Ofta är det fråga om spänningar orsakade av stress eller ensidigt rörelsemönster. Det kan även handla om så kallade försvars- spänningar efter olika skador eller trauman.


 

Avspännings massage påverkar hela kroppen och är ofta effektivt smärtstillande och rogivande.


Mina Behandlingar

 • Avspänningsmassage, 45 min, 450 kr
 • Helkroppsmassage 1 tim 10 min, 600kr
 • Halvkroppsmassage 45 min, 480kr
 • Ryggmassage 30 min 330kr
 • Ansiktsmassage, skalp 25 min 300kr
 • Bindvävsmassage helkropp 45 min  500kr
 • Muskelmassage i kombination med bindvävsmassage helkropp 1 tim 25 min 720kr
 • Helande massage rygg, nacke och skalp 45 min 520kr
 • Helande massage rygg, armar och nacke/skalp 1 tim 580kr
 • Presentkort finns att köpa
 • Ansluten till Wellnet

Avkopplande Stunder

Kontakt

Pascal Schönbeck

Eggebyvägen 8

Upplands Väsby

Tel:0768-638655

Email: pascal_schonbeck@hotmail.com

Innehar F-skattesedel